Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det får inte bli för mycket


Det får inte bli för mycket
tankar måste stoppas
känslor strypas
det får inte bli för mycket
jag har aldrig känt mig avtrubbat av antidepressiva
som så många andra berättar om
avtrubbningen,
glaskupan
är borta sedan länge
nu är det glassplittret som gör så ont




Fri vers (Fri form) av Ananas
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-03 16:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För mycket blir man automatiskt i Sverige om man inte är medioker.
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas