Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVAGHET OCH STYRKA

 

I ljus står

sanning klar

 

jag valde bort

mig själv

 

för andra

svagare än jag

 

någon måste

det blev jag

 

min styrka

dyrbart köpt

 

härdad utav

stål och våld

 

blev mer än

jag ville ha

 

om jag finge

vara svag

 

överlämna mig

helt till dig

 

skulle du ge

styrka till mig?

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-04 18:09



Bookmark and Share


  Magica VIP
Tänkvärd. Jag tror att man aldrig kan "överlämna" sig helt till någon annan faktiskt...
2015-06-08

  Valter Örn VIP
Eftergivenheten kan till slut bli så stor att man förhärdas till dess motsats.
Berättigad fråga i "föraktet för svaghetens-tid".
2015-06-07

  Lars Hedlin
Djup och tänkvärd
2015-06-06

    Dan Myrbeck
Tänkvärt berörande
2015-06-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text om att ge och få!
2015-06-04

  Magdalena Eriksson VIP
eller hur var är denna sk friheten som alla talar om. när det gäller dem vi älskar är gränsen utan gräns...
2015-06-04

    ej medlem längre
Din styrka inger respekt.
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP