Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Bunden vers"

 

 

När jag försöker förmedla mina ord

skapa mina tankar

till förståliga meningar.

 

Möts jag av att skriva

"bunden vers"

 

Men jag vill att mina ord 

mina tankar de verser jag skriver

inte ska bindas.

 

Att de ska vara fria ord

fria tankar

och fria verser.

 

Jag tror att inget skapat

ska vara bundet.

 

Inte bindas av kedjor 

ofria mot omvärlden.

 

Allt skapat

ska vara fritt

inte infångat och ofritt.

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-04 16:11



Bookmark and Share


  kirsti ylinikka VIP
Det får bli som det blir, bara det blir som det ska!
Utmärkt, tänkvärd text.
2015-06-09

  Angel of love
Bra öppen text,
2015-06-05

  Blomma-Stjärna VIP
vi är olika - de som skriver bunden vers upptäcker nog bortom rimmen - överraskningar som är spännande - men jag sympatiserar med dig - vill också skapa "fri och obunden"
2015-06-05

  Rise Little One
Man får skriva som man vill, om det låter fint då är det säkert ok!
2015-06-04

    ej medlem längre
Det är väl olika hur man är funtad, jag kan inte skriva fri vers. Känns det mest riktigt ska man naturligtvis skriva fritt.
2015-06-04

  Rozsi.kovacs

Mycket riktigt skapa i frihet
2015-06-04

  Maj-Lis VIP
Sant
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP