Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Din stund på jorden
kan se olika ut
en del sitter med utsträckta händer
andra behöver inte vädja om att ingå

En sak har de gemensamt
att de är människor
med samma längtan
efter att bli sedda




Fri vers av AA VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-04 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP