Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"obesvarad kärlek i en säng på vandrarhemmet"


Graffiti

 

 

i ribbotten ovanför min

OBESVARAD KÄRLEK

med svarta tuschtecken förevigad

känner våningssängens suckande tyngd

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av prima donna
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-05 19:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och djup!
2015-06-06

  TrollTörnTrappan VIP
Föga anade nog den obesvarade hur hens alster skulle komma att bespeglas i en så sensibel och saklig dikt...?!
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

prima donna