Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Bland orden

 

bland orden finner jag tröst

finner meningen

bland orden

känner jag mig trygg

med orden kan jag säga det jag vill

med orden

det skrivna ordet

kan jag säga det jag tänker

det jag vill

med orden fångar jag

allt det vackra naturen

bjuder mig på just nu

i dag har det varit sol

så skönt äntligen

ute kunde jag inte vara

det satte all gräsklippning

runt omkring stopp för

jag har njutit av den vackra

soliga dagen

bland orden

har jag botaniserat

känt lycka

att kunna göra det

bland orden mår jag bra

där har frihet

att kunna göra allt jag vill

orden är en vän

som jag lärt mig älska

mer och mer

för varje dag som går

 

anits 5 juni 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 536 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-06-05 21:43



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin hyllning till
ordbruket!
2015-06-10

  Eva Helene VIP
Kan bara hålla med dig, visst är det så. Fint!
2015-06-09

  Rise Little One
En sann vän i nöd och lust!
2015-06-08

  Michaela Dutius
Vackra ord av en sann ordvän!!!
2015-06-07

  Lars Hedlin
Så fint i själens djup! kram
2015-06-06

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint skrivet...
2015-06-06

  Maria T
Lyckliga du som har en så fin vän
2015-06-06

    ej medlem längre
Och ordet var....till tröst å glädje, så är det för mig också! Birger /fint skrivet!
2015-06-06

  Bibbi VIP
Gillar.
2015-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Lovad vare Gud för denna gåva: det talade och skrivna ordet.
2015-06-05

  Per "Läsaren" Sörqvist
fint!
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP