Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara tillräcklig i sig själv



Då kan jag ge
utan att ge bort
mig själv

Då kan jag ge
utan att
förlora något

Då kan jag
ta emot
utan att behöva
möblera om
och anpassa mig
till det jag får

Det jag ger
eller tar emot
gör inte den andre
eller mig
fullkomlig

det är vi redan i oss själva




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-05 23:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2015-06-07

  Lars Hedlin
JA underbart :) kram
2015-06-06

    ej medlem längre
Så sanna kloka ord. Tar dom till mig som en livsregel. Tack.
2015-06-06

  Blomma-Stjärna VIP
utgångspunkten är att vi duger som vi är, redan innan vi ger och tar och gör och ser .... det är bara en lek - en kär lek,
som sker här, nu - för att livet vill levas
- så tänker jag, när jag läser din dikt!
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP