Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅR SVENSKA FANA

 

Av himmel och sol
har du lånat din färg
du fana som vajar
för fädernejorden

Du vajar för koja
du vajar för borg
vajar
i glädje och sorg

Stolt skall vi vara
för färgena två
den gula
och den blå

 

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-06 11:18



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra skaldat!
2015-06-10

  Ollle
Mycket fint tummen upp!
2015-06-09

  ULJO
Fin hyllning
2015-06-06

  Ronny Berk
så fint tänkt och skrivet, denna dagen till ära !
2015-06-06

  Larz Gustafsson VIP
JA! Superbt!
2015-06-06

  Lars Hedlin
Jätte bra vännen!
2015-06-06

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vi ska vara stolta...fint...
2015-06-06

  stig wikman
VACKERT
MAJ-LIS.

KRAM FRÅN DALOM.
2015-06-06

  M M Mannheim VIP
En jättefin hyllning till vårt svenska land och folk!
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP