Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET - haiku

Regntunga skyar

kolliderar med solsken

blixtrar och dundrar




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-09 19:09



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket bra haiku!
2015-06-12

  Lars Hedlin
Just så som livet är!
2015-06-11

  bittemi VIP
Ja så kan livet vara! Bra!
2015-06-10

    Dan Myrbeck
Livet
bra beskrivet.
2015-06-10

  Magdalena Eriksson VIP
tänker på Gunnar wiklund....
aaa ovädersdikt ba hänger som en hård svart punkt på himlen.
2015-06-09

  Den lilla tänkande
Kanske en annan rubrik?
Nog för att vädret är en del av livet
men ändå.
Bara om du vill!
2015-06-09

  KattenKin VIP
Lågtryck möter högtryck och tvärtom, ja då blir det oväder!
2015-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP