Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TEENAGE LOVE

 

Fnissar

och skrattar

åt tokerier

 

tonårskär

 

det borde

gått över

när åren gått

 

vuxen nu

 

glädjen

kvillrar

under huden

 

ler inombords

 

ord faller

som spritade ärtor

i korg

 

stänker lust

 

sparade

hemligheter

i minnesskrin

 

vill leka kär lek nu

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-06-06 18:25



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
du skriver med friskhet om kärlek tidlös som den är längtan och kär lek.
2015-06-09

    Dan Myrbeck
Härligt!
2015-06-09

  KattenKin VIP
En släkting på sjuttiofem har nyss träffat en brutta på åttio, och de är himlastormande förälskade och han ringer och vill veta om deras stjärntecken, det är så underbart och smittande härligt!

Gillar din fina text!
2015-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Härlig positiv text!
Man skall leka så länge man kan.
2015-06-07

  Lars Hedlin
JA mycket bra!
2015-06-07

  Valter Örn VIP
Kan man ibland få uppleva ett återsken av tonårens sensuella livskänsla så är det underbart. Det är att leva.
2015-06-07

  Sommarina VIP
Härligt. Går aldrig över!!
2015-06-07

    ej medlem längre
Härligt!! vad minnen kan få en att puttra över, och så underbart fint diktat vännen:)
2015-06-07

  M M Mannheim VIP
Teenage love upp i åldrarna och med samma teenager efter för oss många år. Tack Elisabeth för poemet!
2015-06-06

  Ronny Berk
lekfull önskan !
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP