Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykopatiska vampyrer förgiftar deras egna blod

Psykopater är vampyrer som halsar de oskyldigas blod,
de slår sönder deras knogar, aldrig får de nog,
de tror sig utstråla styrka, men sanningen är den att de har brist på mod,
det är bevisat att en av tio begår självmord.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-07 12:22



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
......när deras undermedvetna förträngda samvete tränger upp till medvetandenivå och frågar sig : vem är jag ?
Type : Dr Jekyll and Mr Hyde
i yrkets vägnar o i det civila....
2015-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann