Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nytagen bild


impermanent haiku


watching this beauty
knowing it won't last for long
I'm sad in advance




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-07 15:02



Bookmark and Share


  Ponkla
Bra skrivet! Men det behövs ingen bild för att beskriva texten, bilden gör texten mindre än om det inte vore någon bild. Att låta läsarens fantasi se en helhet än att bli begränsad av en blomma.
2015-06-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Very nice haiku and Picture!
2015-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP