Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan tvekan


bara i ett sådant rum
kan jag skratta åt döden
bara där 
i det rum där orden söker in
i kärnan av mig
utan tvekan
men sin omedelbara värme, svarthet
och vidsynta mänsklighet
ja bara i ett sådant rum
kan jag skratta åt döden
lika tveklöst 
som kosmonauten i orbit
och getterna på taket
de som nynnar halleluja
med skägg






Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-07 19:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var skrivet som en fin dikt som jag ser att du ger uttryck åt det som känns så riktigt så
2015-06-13

  Tabac VIP
Kosmonaut.....I like! :)
2015-06-08

  agneta pichler
Ge mig en karta dit.. :)
2015-06-07
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP