Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer som



det är inte bara en våg
mer som hela havet
det är inte bara för en stund
mer som för livet




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-08 00:57



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fin poesi. Som en förälskelse blir kärlek, känns det
2015-06-08

  KattenKin VIP
Så vackert!
2015-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP