Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEM SKA TRÖSTA VEM?

 

Obarmhärtigt

nöter tiden

livets blankslitna

trappsteg

 

tankar

vrider och vänder

förgånget

och kommande

 

vad är rätt

vad är fel

en gåta

utan lösning

 

sömnen ger upp

i tidig timma

när mardröm

äter lugn

 

Vem ska trösta vem?

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-09 19:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tankeväckande
2015-06-11

    Dan Myrbeck
Poetiskt tänkvärd
2015-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet!
Känner igen mig i din text.
2015-06-10

  Magdalena Eriksson VIP
Fint skrivet, tänker på stunder då älskande båda vill ha tröst å bölar eller kanske om när jag vill höra att jag är söt först sedan kanske jag kan bli älskvärd.. mina egna tankar fick du här.
2015-06-09

  KattenKin VIP
Vackert med filosofisk ton, väldigt bra skrivet!
2015-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP