Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åska över Jerusalem

Minns du...
ljuden, lukten, den fuktiga kvällsbrisen som låg som en tät dagg över vår terrass?

Bara ljudet av blixtarna, smattret av regnet. Det porlade ner. Och vi låg.

Himlen öppnade sig och mörka moln bedrog oss.

Det blänkte till i skyn, långt över kullarna, längs nejden. Världen stod i brand, samtidigt som vi vann varann.

Mullret steg högre...överröstade vårt kuttrasju.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Soulfulsurfer
Läst 444 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-31 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soulfulsurfer
Soulfulsurfer