Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett smått - mirakel

Jag såg idag.

Det ofattbara

… hände

Jag var där

Ett leende krockade i universums dansande stjärnsmällar med en flickas leende

Tillsammans...

Skolans handikappade pojke
I symbios med högstadiets populäraste tjej

För en sekund

… brann det

Slocknade

Glöden
Falnar aldrig








Fri vers (Prosapoesi) av Soulfulsurfer
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-05-16 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soulfulsurfer
Soulfulsurfer