Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt till ett födelsedagsbarn

Det var en dag för 23 år sedan som du kom
en tjej med runda rosiga kinder
Du har alltid haft sisådär lagom bråttom
idag är du äldre och inget dig binder

Du har firat med alla dina kamrater
och du har i smyg blivit din bys ambassadör
För du ger by reklam utan divalater
och kanske du lyckas bli bästa personimportör

Hoppas vi kan ge dig rätt sorts uppskattning
men vi vill nog öka spänningen en smula
Just nu innan du somnar av ren utmattning
vill vi se dig på skattjakt strula!




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2015-06-08 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP