Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Förlåt,
men jag kan inte tycka synd om dig, hur mycket jag än vill, efter all smärta du åsamkat mig.
Jag kan inte längre låtsas att jag älskar dig som jag tidigare gjort. För det gör jag inte.
Och hur ont det än gör är det försent nu och jag är innerligt sorgsen över hur det har blivit.




Fri vers (Fri form) av Julia D
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-09 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tror att en överväldigande majoritet av alla poeter försöker skapa starka bilder med så enkla medel som möjligt, och att göra just det är det få som lyckas med, ty det är alldeles för lätt att antingen hamna i en sits där typ ingen fattar vad fasiken man menar med alla svåra ord och komplicerade meningar, eller att man skriver för enkelt, att de rika nyanserna som utgör en bra dikt helt enkelt elimineras av ett alldeles för banalt språk. Men du har lyckats riktigt bra med att skapa ett färgstark fragment av ett liv, framfört på ett modernt vardagligt språk. Texten är enkel men innerhåller samtidigt ett snyggt djup. Riktigt bra!
2015-11-22

  Per Drysén
Kluven känsla, väl beskriven motsats. Sorgen finns närvarande.
2015-06-09

    ej medlem längre
Stark känsla i hjärtat..

Väl förmedlad text
2015-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Julia D