Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

unwise senryu


Why world is fucked up?
'cause it's full of wise people
giving advices




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-09 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP