Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett möte fött

jag tittade på dig.
ett möte fött

i värmen av smält hud

och med en oändlig längtan
förbisedd
i ett stadigt grepp

du såg mig så
som en odrucken själslig saft
som önskade innerligt att
du stod fast

med dina klara ord
och din ålderdom

dina tiljors vackra vener
och all den kontrast
i krukor hållna
som finns i frö
i sprucken plast

och ja, du kom

jag tog sats
när hettan föll i springor...





















Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-10 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP