Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

outhärdlig senryu


all min fantasi
behöver jag använda
ska fly från mig själv





Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-10 16:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Känner igen det här, har försökt men misslyckats
Kan inte fly från mig själv, måste härda ut och se tiden an


2015-06-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Det blir inte lätt! Försöker och försöker, men icke.
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP