Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsamhetens lov

Nån Djävul snodde min text
Men jag håller huvet kallt
Den försvann bara min text
Kom tillbaka hundrafallt




Fri vers av claes fredelius
Läst 189 gånger
Publicerad 2015-06-10 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius