Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I

drivhuset
doftar det gott av jord
medan vinden utaför
viner från nord

 Fåglarna
har sällan varit så tysta
nu när dom ska sjunga
som bäst

 Denna vår
har varit svår
kan undra
hur vädergudarna spår

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-10 14:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Beror kanske lite på var man bor, men en fin text...
2015-06-13

  Lars Hedlin
Verkligen starkt
2015-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Nästan inga fågelungar som piper efter mat,saknar även bi, humlor och fjärilar
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP