Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maskrosbevis

 

Minns det vackra växthuset. Patinan på det hundraåriga golvteglet. Där de två syskonfröna slog rot. En inom, den andra utom.

Hur tallriksplatt en maskros kan bli. Lägre än den välklippta gräsmattan. Ändå fullständig i sin gula prakt.

Hur lång och ståtligt syskonet kunde bli bakom glasets skira skydd.

 




Fri vers av adwasbusy
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-11 09:21



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Verkligen jättebra dikt. Originell samtidigt igenkännande. Syskon ja, det är komplext.
2015-06-18

  objekt3
Något skrämmande
2015-06-13
  > Nästa text
< Föregående

adwasbusy