Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2

On the fly o3.

 

Ibland.

Är du där.

Vi är här eller var.

Du vet jag är där.

Eller var.

Där vi var eller hur.

Eller hur.

Ällär.

 

 

 




Bunden vers av adwasbusy
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-24 21:36



Bookmark and Share


  objekt3
eller stavas ällär ;)
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

adwasbusy