Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägg

 

Jag skrev det idag, smset från förr.

Hotar du mig med stryk.

Kommer jag svara, fantastiskt generöst tillbaks.

 

 




Bunden vers av adwasbusy
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-02 20:06



Bookmark and Share


  objekt3
Viktigt att vara generös
2016-09-17
  > Nästa text
< Föregående

adwasbusy