Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2

Hösten kommer hårt.

Letar sig in i alla sprickor med ångest och ensamhet.

Vi ska glömma sova och drömma.

Dö inför vintern.

Min starkaste famn är intet.

Jag ska gråta oss ett hav och glömma drömma och dö.




Fri vers av adwasbusy
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-11 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

adwasbusy