Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otff

 

Såg i din blick medan du moralpredikade om ciggen, bland slangar och skit att vi är där.

Hjärtat är fantastisk, eller farsans.

Att det slår för liv och dör bitvis.

Och vi drömmer än,   förbi de svaga slagen,   slåss till alla benen knäckts.

Ensam mot allt, för drömmarna.

 




Fri vers av adwasbusy
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-28 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

adwasbusy