Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS! Starka bilder av nakna kroppar :)


Bring me a perfect moment

Bring me a perfect moment

For the sweetest song

 

Take a sip from the finest vine

And feel the vibe strong

 

And then bite your lips and feel

The strong taste of your gushing blood

 

A strong scent from strokes on silky skin

Let us be sinful and make love like in a hot dream

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 346 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-06-11 13:48



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Het passion!
2015-06-16

  Teresia Ridell
Hett och vackert !
2015-06-16

  Margit Grell
Passionen är stark!
2015-06-12

  Ingrid Trolle
Het passion
2015-06-12

  Blomma-Stjärna VIP
"bring me a perfect moment" - kraft och livslust
2015-06-11

  Rise Little One
Passar bra som fredagsmys ;)
2015-06-11

  Angel of love
Passion <3
2015-06-11

  louisegirl
Stark passion...
Härligt!
2015-06-11

    ej medlem längre
Härligt!
2015-06-11

    Dan Myrbeck
Ju hetare
desto bättre!
2015-06-11

    ej medlem längre
Passionen är en gåva...
2015-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin