Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARBENT OCH GRANN

 

I blommig klänning

kom Sommarflicka

 

barbent och grann

 

ögonen glittrade

himmelsblå

 

hon stal kyssar

från solen

 

svängde på kjolen

 

dansade

lockande dans

 

fick kavaljer

till natten

 

kärlek från förr

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-06-11 18:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbara sommartid!
2015-06-12

    Dan Myrbeck
.......som står sig än i dag.
2015-06-12

  Rise Little One
Harmoniska stunder...
2015-06-11

  Valter Örn VIP
Härlig sommarakvarell målad med lätt pensel...
2015-06-11

  M M Mannheim VIP
Bara och granna ben i sommarnatten skyr inte ens myggen!
2015-06-11

  Ronny Berk
poesi som skapar barbent somriga bilder, ja !
2015-06-11

  Marita Ohlquist VIP
I sommarens ljuvliga tid!

2015-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP