Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FJÄRILSEFFEKT

 

Min kokong

ska jag spränga

 

Blåvinge

blir mitt namn

 

graciöst ska

mina vingar lyfta

 

föra mig bort

till annanstans

 

där sol och måne

har sin gång

 

där jag är jag

och ingen annan

 

alla mina ord

är sanna

 

och drömmarna

blir verklighet




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-14 19:10



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin!
2015-06-16

  Lars Hedlin
Bra skrivit
2015-06-16

  KattenKin VIP
Vackert och drömskt om längtan!
2015-06-15

  Valter Örn VIP
Att leva så där eteriskt är en dröm för en jäktad nutidsmänniska. Fint diktat!
2015-06-15

  Bo Himmelsbåge
Härlig dikt o en underbar metamorfos av fjärilen...!

Ohh... om vi kunde göra likadant...!
2015-06-14

    ej medlem längre
" där sol och måne har sin gång "
Mjuk, insiktsfullt och vackert diktat
2015-06-14

  Marita Ohlquist VIP
Dina ord är som skimrande pärlor på livets tråd!
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP