Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORSAK OCH VERKAN - haiku

Kapsejsad roddbåt

kluckar förnöjt i vassen

undkommer stormvind




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-12 18:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra invaggat!
2015-06-14

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här!
Bra skrivet.
2015-06-14

  Alicia Stenfors
Positivt tänkande var det.
2015-06-13

  Rise Little One
Man skall nöja sig med det lilla man har låter det som ...
2015-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP