Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onani?


I en värld
helt nära
utan mina kära

Naken lycka
jag gnider
huden svider

Ensamhet som styckegods
paket med papper
jag är inte tapper

Det känns oviktigt
tro på en ändring
bara känslan av en odugling

Det är du eller jag
men hellre du
för jag kan gå itu

Jag sitter här och greppar
en del av mig
en betydelselös grej

Känslan av eufori är kort
som en vals luftkaskad
och jag önskar mig ett knivblad

Hugga av en del av mig
leva på en krymplings bidrag
slippa kravens famntag

I slutändan spelar det ingen roll
att välja rätt i en korsning
för ledheten ger dig ändå morsning

Sakta jag greppar mig själv
försvinner in i min monotoni
som är farligt likt vanlig onani




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2015-06-11 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP