Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött haiku

Lång dag går mot kväll
Har stängt munnen om orden
En jämngrå himmel




Bunden vers (Haiku) av Cathrin M
Läst 367 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-12 10:20



Bookmark and Share


  Maria T
Nu är det dags att sova
2015-07-26

    Rödtråd
Haiku <3
2015-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M