Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Silfhytteå. Foto; Ego


Sommardag

Första riktiga sommardagen

Släpper romanbygget tillfälligt

Linda och Robert får ursäkta

 

Solen värmer gott vid kaffestunden

Småfåglarnas sång underhåller

Silfhytteåns vatten glittrar

 

Tack för en fin dag

i försommargrön natur

 

På måndag är ordningen återställd

enligt meteorologerna

Regn och åtta grader

 

© Kjell Åhsberg




Fri vers av Kjell Åhsberg
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-12 21:44



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ibland behövs en paus-och ingenting är mer ljuvligt än försommaren.
2015-07-04

  ULJO
Fint skaldat i ord och bild
2015-06-15

  Bo Himmelsbåge
Härligt glittrande, sommarbild!

Skönt med en upplyftande naturpaus,
i romanbygget...! Lycka till med detta!
Här i Skåne är det varmare väder nu...
Härligt! Verkar lovande inför midsommar!

2015-06-14

  Chawa VIP
Skön paus att tillåta sig är bra för kreativiteten! Underbar bild!
2015-06-14

    ej medlem längre
Tack för din sanna dikt tilllika underbar bild!
2015-06-13

    ej medlem längre
Får hoppas att regnet inte varar för länge då...
Fint diktat till en mycket vacker bild!
2015-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg