Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart katt

Det går en svart katt i natten
trasar förbi husknuten
svart som satan
som i mitt bröst
denna midsommarhöst

Det går en nerv i det gröna
en elastisk, tunn och genomträngande

min nerv
tickar mot drömmarna
ett, två, tre

pulserande som natten
den svarta katten









Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-13 10:00



Bookmark and Share


    glas-svalan VIP
Den här tycker jag om.
2015-07-24

    ej medlem längre
Gillar!
2015-07-24

  Ronny Berk
poesi med nerv, ja !
2015-06-29

    ej medlem längre
Det går en nerv i det gröna
en elastisk, tunn och genomträngande

min nerv
tickar mot drömmarna
ett, två, tre

dessa rader är särskilt tilltalande
2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP