Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livlig senryu


Trodde jag visste
vad jag ville med mitt liv
livet sa ifrån




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-13 17:47



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Bra haiku som säger mycket med få ord!
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP