Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradiset är här och nu

Ett doftstråk av kaprifol
möter ett doftstråk
av hägg och syrén

Jag får vara med
vara i
och färdas igenom

Det är inte fartvinden
sorgen eller tystnaden
som gör mig så tårfylld
det är glädjen att leva
och få dela allt detta med dig




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-14 10:00



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Härligt fullödiga ord!
2015-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om tvåsamhet i den bästa av världar!
2015-06-14

  Anya VIP
Jaa tårar både i sorg och glädje. Härligt när hela naturen prunkar och hänförelsen är så stark.
2015-06-14

  Nimbus VIP
Romantiskt! Kärleken är fantastisk, eller hur?
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP