Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önsketänkande senryu

träffade en ny
två barn fick han på köpet
blev helt såld på dom




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-14 16:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Läser och funderar
Har mer än en tolkning
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP