Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR HIMLEN ÖPPNAR SIG

 

Märkta

för livet

 

stämplade

med bomärke

 

råder

aldrig tvekan

 

om kärleks

tillhörighet

 

frihet

i varandra

 

i spegel

syns lika

 

sammanflätade

till ett

 

ögon talande

i lust

 

när himlen

öppnar sig

 

bomärken glöder

i eldskrift

 

L E

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-15 16:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om!
2015-06-16

  ULJO
Härlig kärlekspoesi
2015-06-15

    ej medlem längre
Ljuvlig, ja just så ...
2015-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek när den är som bäst!
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP