Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudi bez glave/Mänskor utan huve



Oni nemaju pametnijeg posla
pa nas stalno muce i dave
to su oni nepodnosljivi ljudi
a zovu ih ljudi bez glave

Nisu ti ljudi bjegunci
iz nekog loseg filma uzasa i strave
ne, ti ljudi stvarno postoje
ma to su oni ljudi bez glave

Kada bi imali oci
bile bi im crvene a ne plave
a kad bi imali obraze
bili bi im zeleniji od zelene trave

Ako ih sretnete u gradu
recite im neka mi se jave
mozda im ja mogu pomoci
tim nesretnim ljudima bez glave



Ett försök att översätta...

De har inget bättre för sig
så de går runt och plågar oss andra
det är knappt man står ut med de
de kallas för mänskor utan huve

Det är inte några som har rymt
från nån dålig skräckfilm
nej, de finns på riktigt
det är mänskor utan huve

Om de hade haft ögon
skulle de va röda, inte blå
Om de hade haft ansikte
skulle det va grönare än grönt

Om du nånsin träffar på de
be de höra av sig till mig
jag kanske kan hjälpa de
dessa olyckskårpar utan huve









Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-24 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP