Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömt innehåll

 

Tomhet är jag
ofylld volym
vakum i oändligheten

Jag är intill likgiltighet
oberörd och neutral
vit, matt och strukturlös

Mitt namn är Livet
men någon glömde innehållet




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-14 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP