Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Kärlek är en konstig sak
den ber om inget
men kräver allt

Den gör dig svag
men får dig lyfta skyskrapor

Varje tår du faller
är framkallad av den

Varje ord som du säger
är meningslöst dravel

Kärlek är en konstig sak
ingen vet vad det är
men det betyder allt




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-15 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP