Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MATLEVERANS - tanka

Fru Sädesärla

vippar oroligt sin stjärt

väg till bo avstängd

för kaffekalas med prat

hungriga ungar skriker




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-19 18:27



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Lider med ungarna; hoppas de inte sitter och fikar för länge!
2015-06-22

    ej medlem längre
Oh, det ser ut att bli en försenad leverans, bra fångat:)
2015-06-20

  Lars Hedlin
Tankeväckande!
2015-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Su målar bra med dina ord!
Ser bilder för min inre syn.
2015-06-20

  Ronny Berk
väl tänkt tanka, ja !
2015-06-19

  Rise Little One
Underbar läsning under solen ...
2015-06-19

    ej medlem längre
En somrig och söt tanka.
2015-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP