Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HANDEN PÅ HJÄRTAT

 

Tålmodig kärlek

växer tidlös

 

har lång hållbarhet

ekomärkt

 

känns fräsch

varje stund

 

trots tidens

tand

 

ska provsmakas

ofta

 

gärna

en stor bit

 

talar inte

stora bokstäver

 

mest teckenspråk




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-18 17:36



Bookmark and Share


  Rise Little One
Stora ord och meningar brukar vara falska!
2015-06-19

  KattenKin VIP
Fint förslag på hållbar kärlek!
2015-06-19

    ej medlem längre
Underbart fint skrivet, härliga tankar.
2015-06-19

  Lars Hedlin
Tycker om !
2015-06-19

  Valter Örn VIP
Det gäller att hålla glödbädden levande och var på den med blåsbälgen då och då!
2015-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Skön dikt...mycket tänkvärd...
2015-06-18

  Onomatoprofet VIP
Det språket borde alla lära sig ;)
2015-06-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra budskap i texten!
Tålmodig kärlek har ingen "bäst före datum"

2015-06-18

  Per "Läsaren" Sörqvist
Ljuv i mitt hus.
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP