Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumhetens sanna jag

Konturerna på ditt genomtänkta leende

försvarar allt det,

som rispat sårskorpor på naken hud


Obeslutade beslut präglar löftena

det finns ett rum för de med,

fast självbildens fraktioner vidgas med andetagen


Distansering förblir räddningen

för en dag, eller några sekunder

återhämtar allt som brutits ned till gruskorn


Men dragningen till utelämnandes äventyrlighet

vinner trots inre bestraffningar

det är det obeskrivliga jag jagar

det som binder mig vid dig




Fri vers (Fri form) av A.Fredrika
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-16 20:58



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Välvalda ord som ger en rytm utan dess like. Titeln är det som "binder ihop hela säcken", så att säga. Bravo!
2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

A.Fredrika
A.Fredrika