Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheter

Jag rispar in hemligheter i huden

kom och läs mig

leta igenom mina stängda rum

sök igenom allt

men knacka gärna först

för det finns saker ingen ska känna till om mig

saker som ingen vill veta

inte ens du

men kom gärna och känn mig

fråga om du får komma in

in i min förslutna värld

för om du inte gör det

förblir jag stängd

förblir en tickande bomb

förblir okänd

och jag vill gärna bli läst

bli ihågkommen

bli älskad.




Fri vers av A.Fredrika
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-09 15:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är vad du bör få bli
läst, genom hela kroppen

munbit, för munbit
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

A.Fredrika
A.Fredrika