Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i en prick


klär mig i poesi denna dag
vida fladdrande 70-tals ben
psykedelisk prickfärgade klänningen

lååååånga sidensjalen - svävar in
i min inre tonåring
utsläppt hårsvall svänger
i kapp med byxminnena

Friheten är hemma - med mig. Inte ofta var det så.
Lyckades pricka in den just här och nu i då.

blommande igenkänningsleende möter...
amygdala som en vildhäst




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-16 22:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När livet pulserar inom en.
2015-06-17

  Lars Hedlin
Mycket bra och full av liv!
2015-06-17

    ej medlem längre
Ord som frustar av livsglädje och kraft!
Friheten har du alltid inom dig....
2015-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Liv och rörelse i texten!
Bra skrivet.
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP