Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säg gärna grattis-jag trodde aldrig jag skulle uppleva min 40 års dag;)


En fet liten kille föddes 17/6-60



En regnig sommar 1960

En fasa att pressas ut

I det vi kallar

Världen


Killen blev 55 bast

Ren tur troligen

Att jag finns

Kvar


Men killen ville leva

Då som nu

Älskar han livet

Ibland

Oftast




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 300 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-06-16 23:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-06-23

    Mim
En dikt med Rymd, ovanlig dikt tror jag, känns som så!

Grattis, Med vänlig hälsning. Mim.
2015-06-23

  Bibbi VIP
Grattis!
2015-06-23

  aol
Så innerlig glad känsla så berörande fint skrivet, önskar dej allt gott vännen,
2015-06-19

  Per "Läsaren" Sörqvist
Innerligt Grattis!
2015-06-17

  Rozsi.kovacs

Varma stora Grattis kramar

2015-06-17

    ej medlem längre
Grattis, KRAM!
2015-06-17

    ej medlem längre
Grattis på din dag!
2015-06-17

  bumerang
Grattis idag.
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt